Carta agraïment 25 anys Antigues alumnes IC – Promoció 1993 –

Avui fa una setmana d’un dels dies més nostàlgics i emocionants que crec que recordarem per molts anys.

Un dia de celebració, de festa, d’agraïment, de records… de totes aquelles vivències de la nostra etapa educativa al col·legi que ens va formar i veure créixer.

Allí, ens van donar la llavor del que ara som, junt a les nostres volgudes germanes de la caritat de Santa Ana: La “Hermana María” (a tres anyets), la “Hermana Lucía” (i el seu “periquito”), la “Hermana Ana” (i les seues labors!!), la “Hermana Esperanza” (i el seu sentit de l’humor!!), la “Hermana Isabel” (i la seua música… i la nostra estimada rondalla amb guitarres, bandúrries i el que fera falta!!:))), la “Hermana Teresa” (directora elegant i sempre excel·lent) i ja al final de l’etapa la “Hermana Paqui” (i la seua vocació missionera a Gahna i el moviment MAR…els campaments)…,i com no, la nostra senyo Mª José (5 cursos juntes, mig cole podríem dir!!…i sempre amb els seus volguts “apretonets”).. la senyorita Amparín (i el nostre primer valencià!), la senyorita Tere (i les matemàtiques), la senyorita Ana (i les seues “causes i conseqüències” a socials), Elvira (i tot el que aprenguérem amb ella a l’anglès)… i  el nostre primer profe… Don Daniel!!

Molts records, molts moments…els sentiments afloren quan tornes 25 anys enrere a la teua infància i no es perd la frescura, admiració, respecte i humor de les que juntes vàrem créixer en IC.

Gràcies a totes les que poguérem gaudir d’eixe bonic dia, i a les que no pogueren estar, juntes brotaren sentiments.., amb les belles paraules que ens dedicaren la Hermana Teresa, Paqui e Isabel, i una preciosa eucaristia també dedicada a dos companyes que ja les tenim al cel.

Gràcies també a la direcció actual d’IC pel detall d’en recordar-se de nosaltres i deixar-nos recórrer de nou el col·legi que ens va veure créixer…. i fer-nos sentir així d’ un emocionant i bell viatge al passat!!

×