Manifest Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hui, 25 de Novembre, se celebra en tot el món el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Des del nostre Col·legi volem unir-nos a aquest desig i per això els nostres alumnes de 3r d’ESO van acudir el divendres a l‘acte convocat per l’Ajuntament de Cullera a l’Auditori Municipal on els xiquets i xiquetes dels centres educatius del municipi van llegir diferents manifests.

Ací teniu el que van preparar els nostres alumnes.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

MANIFEST CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Hui, els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Immaculada Concepció de Cullera ens hem reunit per a manifestar-nos contra la violència de gènere, especialment contra la que patixen les dones que tenim més a prop.

Volem que aquesta plaga acabe al més prompte possible i que aquestes dones puguen viure amb pau, tranquil·litat i alegria. Volem també mostrar la nostra solidaritat amb totes elles, compartim el seu dolor, que sentim com a propi, i tenim la voluntat decidida d’ajudar-les en tot el que puguem.

La nostra societat no pot permetre’s que aquest tipus de violència, que provoca plors, pena, traumes i infelicitat siga una cosa quotidiana a la nostra comunitat.

Per tant, preguem que qualsevol tipus de violència siga denunciada i entre tots prenguem consciència què, una societat desenvolupada com la nostra ha de rebutjar, condemnar i impedir aquestes situacions.

Encara som jóvens però, esperem que aquestes paraules ressonen en les consciències i tinguen l’afecte d’ajudar a canviar les coses.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

×