Manifest Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Manifest Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Hui, 25 de Novembre, se celebra en tot el món el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Des del nostre Col·legi volem unir-nos a aquest desig i per això els nostres alumnes de 3r d’ESO van acudir el divendres a l‘acte convocat per l’Ajuntament de Cullera a l’Auditori Municipal on els xiquets i xiquetes dels centres educatius del municipi van llegir diferents manifests.

Ací teniu el que van preparar els nostres alumnes.

MANIFEST CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Hui, els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Immaculada Concepció de Cullera ens hem reunit per a manifestar-nos contra la violència de gènere, especialment contra la que patixen les dones que tenim més a prop.

Volem que aquesta plaga acabe al més prompte possible i que aquestes dones puguen viure amb pau, tranquil·litat i alegria. Volem també mostrar la nostra solidaritat amb totes elles, compartim el seu dolor, que sentim com a propi, i tenim la voluntat decidida d’ajudar-les en tot el que puguem.

La nostra societat no pot permetre’s que aquest tipus de violència, que provoca plors, pena, traumes i infelicitat siga una cosa quotidiana a la nostra comunitat.

Per tant, preguem que qualsevol tipus de violència siga denunciada i entre tots prenguem consciència què, una societat desenvolupada com la nostra ha de rebutjar, condemnar i impedir aquestes situacions.

Encara som jóvens però, esperem que aquestes paraules ressonen en les consciències i tinguen l’afecte d’ajudar a canviar les coses.

Deja un comentario