Fira del Llibre i Concurs Literari

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

El divendres 10 de maig celebràrem al nostre col·legi la Fira Solidària del llibre i el lliurament de premis del II Concurs literari del Centre.

L’alumnat, els pares i mares i el professorat participaren activament en la compra d’exemplars. La recaptació és íntegra per al nostre Projecte: Vamos con Ghana’s.

Vam clausurar la Fira amb el lliurament dels Premis del Concurs literari, que aquest any ha tingut més participació, tant en el 3r cicle de Primària con en l’ESO.

El concurs consistia en 2 modalitats: microrelat i relat breu de tema lliure.

Els guanyadors de l’Etapa de Primària en la modalitat de microrelat són: Leyre de 6é i Júlia de 5é de Primària; i en la modalitat de relat breu: Victoria de 6é i Marc de 5é de Primària.

Els guanyadors en l’Etapa de Secundària en la modalitat de microrelat són: Alma de 3r i Paula de 4t d’ESO; i en el relat breu: Sofía de 2n i Lucía de 4t d’ESO.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

×