Dia Internacional del Llibre, 23 d’abril

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text”]

L’origen del Dia del llibre es remunta a 1926. El 23 d’abril de 1616 morien Cervantes, Shakespeare i Inca Garcilaso de la Vega. També en un 23 d’abril van nàixer – o van morir – altres escriptors eminents com Maurice Druon, K. Laxness, Vladimir Nabokov, Josep Pla o Manuel Mejía Vallejo.
Per aquest motiu, aquesta data tan simbòlica per a la literatura universal va ser la triada per la Conferència General de la UNESCO per a rendir un homenatge mundial al llibre i els seus autors, i encoratjar a tots, en particular als més joves, a descobrir el plaer de la lectura i respectar la irreemplaçable contribució dels creadors al progrés social i cultural.
El Departament de Llengües vol celebrar el Dia del Llibre, amb la lectura d’un llibre, bé que no heu començat, o no heu acabat, o bé no sabeu quin escollir, ací vos deixem unes quantes recomanacions que han fet els nostres alumnes d’ESO, per si vos serveixen d’ajuda i s’animeu a llegir-los.
Després vosaltres també podeu recomanar eixes lectures que vos han encisat i vos han emocionat, i així podem fer propostes lectores entre tots.
ÀNIMS A TOTS!

[/tm_pb_text][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#ffffff” show_divider=”off” divider_style=”solid” custom_margin=”6px||6px|”] [/tm_pb_divider][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Accedeix a les ressenyes

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

×