Dia Internacional del Llibre, 23 d'abril

Dia Internacional del Llibre, 23 d'abril

L’origen del Dia del llibre es remunta a 1926. El 23 d’abril de 1616 morien Cervantes, Shakespeare i Inca Garcilaso de la Vega. També en un 23 d’abril van nàixer – o van morir – altres escriptors eminents com Maurice Druon, K. Laxness, Vladimir Nabokov, Josep Pla o Manuel Mejía Vallejo.
Per aquest motiu, aquesta data tan simbòlica per a la literatura universal va ser la triada per la Conferència General de la UNESCO per a rendir un homenatge mundial al llibre i els seus autors, i encoratjar a tots, en particular als més joves, a descobrir el plaer de la lectura i respectar la irreemplaçable contribució dels creadors al progrés social i cultural.
El Departament de Llengües vol celebrar el Dia del Llibre, amb la lectura d’un llibre, bé que no heu començat, o no heu acabat, o bé no sabeu quin escollir, ací vos deixem unes quantes recomanacions que han fet els nostres alumnes d’ESO, per si vos serveixen d’ajuda i s’animeu a llegir-los.
Després vosaltres també podeu recomanar eixes lectures que vos han encisat i vos han emocionat, i així podem fer propostes lectores entre tots.
ÀNIMS A TOTS!


Deja una respuesta