Nosotros‎ > ‎Noticias‎ > ‎

VIII Olimpíada esportiva

publicado a la‎(s)‎ 6 may. 2014 22:31 por Webmaster iccullera   [ actualizado el 6 may. 2014 22:31 por Elio Jardón ]
El dia 15 d’ abril de 2014, el nostre col·legi Inmaculada Concepción va realitzar la HUITENA edició de la seua OLIMPÍADA ESCOLAR al Poliesportiu Municipal La Partideta.

En aquesta activitat participen tots els alumnes de Primària i Secundària del centre. Com podreu imaginar l’organització d’una activitat amb un nombre de 250 alumnes d’edats tant diferents que comprén entre els 6 i els 16 anys, necessita de la implicació de tots i cadascun dels professors i professores del Claustre de Primària i ESO.

Aquest any vam treballar els JOCS COOPERATIUS, on els alumnes necessitaven la col·laboració dels seus companys per a poder dur l’activitat endavant, una manera de fomentar el treball en equip on tots els membres eren igual d’importants per a aconseguir la finalitat de la tasca. Al llarg del dia cada grup realitzà huit jocs diferents i, sens dubte, varen gaudir d’una jornada d’esport i de companyerisme que de segur sempre recordaran.

Donem les gràcies a la Regidoria d’Esports per facilitar-nos any rere l’altre, durant aquests huit cursos acadèmics les instal·lacions municipals, així mateix a la direcció del centre i al professorat pel treball realitzat, a l’AMPA per la seua col·laboració i al cap d’estudis i mestres d’educació física per l’organització per a dur a cap aquesta activitat. I com no, felicitem els més importants, els vertaders protagonistes que, com podeu endevinar, són els alumnes, per la seua participació i implicació en cadascuna de les activitats.

L’any que ve procurarem superar-nos per allò del més i millor. 

David Magraner Marí.
  

  


Comments