Nosotros‎ > ‎Noticias‎ > ‎

PAGO AJUDA LLIBRES 11/12

publicado a la‎(s)‎ 9 sept. 2013 10:39 por Elio Jardón   [ actualizado el 9 sept. 2013 10:41 ]
AVÍS D’INTERÉS PER ALS PARES I MARES 


que ens ha comunicat la Conselleria d’Educació

Hui, dia 9 de setembre de 2013, s'han pagat les ajudes per a l'adquisició de llibres de text del curs 2011/2012 per part de de la Tresoreria de la Generalitat Valenciana .
L'alumnat beneficiari de les ajudes (alumnat que el curs 2011/2012 estava matriculat en ESO) percebrà una quantitat individual de 105 euros en el compte que es va indicar en la sol·licitud de l'ajuda.

Indicacions a considerar:

- Les persones interessades hauran de comprovar els propers dies si s'ha fet efectiu el dit pagament en el compte indicat en la sol·licitud.

- En el supòsit que s'haguera cancel·lat el compte, l'ajuda serà tornada pel banc a l'òrgan emissor, que és la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (Servici de títols, Beques i Ajudes a l'Estudi). Per a poder percebre l'ajuda, la persona interessada haurà de presentar en el centre docent un nou compte que estiga operatiu, on l'alumne siga titular o cotitular del mateix.
El centre remetrà la dita documentació: fotocòpia de la cartilla o certificat del banc del nou compte) a la direcció territorial corresponent.
En relació a este procés li informe que la devolució de l'ajuda per part dels bancs sol tardar alguns dies una vegada realitzat el pagament.
Una vegada tornada l'ajuda i haver tingut entrada la mateixa en la Conselleria d'Educació, es procedix a la modificació del compte de l'alumnat l'ajuda del qual ha sigut tornada pels bancs per al seu posterior pagament en el nou compte.

- Per a realitzar qualsevol consulta de si s'ha realitzat el canvi de compte correctament i en previsió del gran volum de comptes cancel·lats o que per fusió de bancs han canviat de codi bancari i que són possibles devolucions, es preveu que almenys en 15 o 20 dies no estiga realitzat el dit canvi.
Comments