Nosotros‎ > ‎Noticias‎ > ‎

Estem de celebracions!!

publicado a la‎(s)‎ 2 dic. 2013 4:41 por Webmaster iccullera   [ actualizado el 2 dic. 2013 4:41 por Elio Jardón ]
    El passat mes de novembre celebràrem en el col·legi la festa la “Niña Maria”. El dijous de vesprada els alumnes de 4t ESO prepararen un Festival titulat “Tú sí que vales en la escuela” per als companys de secundària, per als pares i antics alumnes. Un festival ple de llum, so, on els nostres alumnes es transformaren en vertaders artistes ballant i escenificant distintes situacions que han viscut al llarg d’estos tretze anys. El divendres 22 de matí tota la Comunitat Educativa participàrem en la Processó i Eucaristia de la “Niña Maria”. I de vesprada seguirem en el Festival per a Infantil i Primària. Uns dies de convivència, on hem viscut moments lúdics, moments de festa i moments d’oració.

    El 29 de novembre la benedicció de les corones d’Advent; cada curs presenta la seua corona que tenim en cada aula, en la què encenem el ciri corresponent a l’iniciar el dia. Començàrem així el camí cap als Nadals, temps d’espera, de preparació per al naixement de Jesús.

    No oblidem la celebració del tríduum, el dia 5 de desembre, amb la participació de tot l’alumnat i l’Eucaristia solemne, el dia 8 de desembre, tot amb motiu de la festa de la Inmaculada, titular del nostre Col·legi. Convidem d’una manera especial a les antigues i antics alumnes, sobretot a la promoció que acabà la seua escolaritat fa 25 anys.

    En el col·legi anem a celebrar els Nadals com cal, sent conscients del què celebrem, sent cristians i vivint estos temps de vertadera fe. El dimecres 18 de desembre farem un festival amb els alumnes d’Infantil, el dijous amb els de Secundària i els de l’Escoleta, i el divendres amb els de Primària. Nadalenques, poesies, representacions teatrals, balls,… interpretaran els nostres alumnes per als sues companys i familiars. Donarem la benvinguda als Reis Macs que ens visitaran. Al mateix temps farem l’entrega als necessitats del donatiu de les entrades dels Festivals així com una campanya solidària de recollida d’aliments per a l’economat sempre a través de Cáritas. Esteu tots convidats a aquestes activitats nadalenques. Des del col·legi vos desitgem uns bons Nadals i un any 2014 ple de tot allò millor.

    

    Comments