Nosotros‎ > ‎Noticias‎ > ‎

ENCONTRE/CONVIVÈNCIA PROFESSORS INICI CURS 2013-14

publicado a la‎(s)‎ 2 sept. 2013 13:26 por Elio Jardón   [ actualizado el 3 sept. 2013 10:49 ]

El Claustre de professors i el personal no docent del Col·legi, com venim fent des de fa uns anys, hem iniciat el nou any acadèmic 2013-14 a dalt del Castell, als peus de la nostra Moreneta, la Verge Maria, Mare de Déu, per a demanar-li que ens acompanye i ajude a tota la Comunitat Educativa al llarg d’aquestos mesos.
A les 9 del matí ha tingut lloc l’encontre, allà dalt, a l’explanada, amb les corresponents salutacions entre tot el personal del Centre. A continuació l’Eucaristia que ha presidit Mn. Quique Boronat, el qual porta la direcció espiritual del Col·legi, en la què hem recordat i pregat molt especialmente per Mn. Rafa, el nostre titular, per a què la Mare de Déu el cuide en la seua malaltia i es recupere prompte.
Seguidament, després de fotografiar-nos tot junts als peusde l’altar, hem eixit a la terrassa del Castell, on hem tingutun xicotet esmorzar al temps que hem pogut gaudir d’un temps de convivència fraternal entre tots.
A l’acabar, sobre les 11h, hem baixat al Col·legi on ha tingut lloc la reunió formal del primer Claustre d’aquest curs.
I tot seguit, cadascú a començar la seua tasca, plens d’alegria i il·lusió, per a poder rebre com cal els nostres alumnes el primer dia i tots els altres dies.
Donem gràcies a Déu que ens permet poder estar junts un nou any portant a cap esta bonica missió educativa.

 
 


Comments