Nosotros‎ > ‎Noticias‎ > ‎

Elecciones Consejo Escolar

publicado a la‎(s)‎ 16 nov. 2017 3:22 por Marien Nogués

ALS PARES I MARES DELS NOSTRES ALUMNES

 

Renovació del CONSELL ESCOLAR

A   R E C O R D A R:

 

 ELECCIONS:  Día  23  de  novembre  de  2017 

H O R A R I:  De  15:30   a   17:30  h.   

 

 

·         Són electors el pare, i la mare (vota cada un individualment) o els tutors legals, de tots els alumnes matriculats en el Centre i inclosos en el Cens corresponent (podeu consultar en Direcció/Secretaria).

L'acreditació del dret al vot s'efectuarà per mitjà de l'exhibició de DNI o qualsevol altre document acreditatiu. Així mateix la mare podrà emetre el vot del pare o viceversa aportant el seu DNI o qualsevol altre document acreditatiu.

 

·         Es pot exercir el dret al vot per delegació, si no es pot acudir personalment a votar el dia assenyalat, seguint les normes establides en el mode de votar per la Junta Electoral, que consistixen en la utilització de doble sobre que s'haurà d'arreplegar en Secretaria del Centre.

 

Els sobres poden ser dipositats en la Secretaria del Centre abans de les votacions segons el termini assenyalat en el calendari electoral, per a ser entregats al president de la Mesa Electoral el dia de les eleccions.

 

Vos invitem a tots a participar, exercint el vostre dret al vot i manifestar la vostra implicació en el Projecte Educatiu dels vostres fills. Comptem amb vosaltres!

 

 

Cullera, 16 de novembre de 2017                                                                              LA DIRECCIÓ

 

Comments