Etapas Educativas‎ > ‎E. Primaria‎ > ‎2º Primaria‎ > ‎

VISITA AL PORT I A L’ESCOLLERA DE CULLERA

publicado a la‎(s)‎ 22 mar. 2014 2:45 por Sara Sapiña   [ actualizado el 22 mar. 2014 2:45 por Webmaster iccullera ]

EIXIDA 

COMPLEMENTÀRIA

DINS DE LA 

NOSTRA 

LOCALITAT


Els alumnes de segon de primària han pogut visitar de primera mà el seu port pesquer així com el camí de l’escollera que ens porta fins a la desembocadura del nostre riu Xúquer.


Havent constatat la mestra que en l’assignatura de coneixement del medi respecte al tema de l’Aigua la majoria no coneixien aquest bé tan apreciat del nostre poble, hem sortit de les aules per aventurar-se en el coneixement de nostre ric entorn i així també poder preparar-nos per al vinent tema sobre Els Paisatges on s’aborda el paisatge de costa.


Aquesta sortida ha estat ben apreciada pels alumnes que han pogut dialogar amb els propis pescadors que es trobaven a la vora del riu, passejar per l’alameda i disfrutar d’abraçar-se als troncs dels arbres, tirar pedres al riu per observar les ones que produeixen i arrimar-se per contemplar les onades que feien els vaixells...


 Hem admirat com el vent bufa i meneja els núvols, com el camí de terra no és tan còmode com l’asfalt quan no estàs acostumat, com la gent te afició a la pesca de riu, la varietat de vegetació del nostre paisatge….

L’arribada fins al final del camí ha estat molt esperada i, amb gran entusiasme, han pogut descobrir l’abraçada del riu amb la mar....


tot un espectacle 

fabulós dins d’un

dia preciós i 

assolellat.
Comments