Etapas Educativas‎ > ‎E. Primaria‎ > ‎2º Primaria‎ > ‎

PUZZLE DE ARONSON

publicado a la‎(s)‎ 22 mar. 2014 3:07 por Sara Sapiña   [ actualizado el 22 mar. 2014 3:28 por Webmaster iccullera ]

CONEIXEMENT DEL MEDI: 

TEMA ELS PAISATGES.


Com sabeu dins del projecte d’innovació  metodològica del nostre centre, ens hem planificat per a aquest curs trencar amb la metodologia tradicional a partir de diferents activitats que anem introduint a poc a poc amb molta il·lusió.

Dins de les diferents tècniques, les de l’aprenentatge cooperatiu així com les Intel·ligències múltiples per abordar els nous coneixements.

La tècnica del puzzle d’Aronson  és una tècnica d’aprenentatge cooperatiu.

I amb aquesta hem abordat el tema dels Paisatges, repartint els alumnes en grups base que després han hagut de formar-se en un paisatge específic per poder formar a la resta del seu grup.


Tot un munt de beneficis per als companys on han descobert les seues potencialitats així com el pes de les seues aportacions i al mateix temps l’escolta recíproca que a més d’augmentar l’autoestima, fomentar l’actitud positiva entre els companys, comença a cimentar el treball en conjunt del grup per aconseguir un fi comú al igual que el desenvolupament de  les habilitats socials necessàries per a relacionar-se amb el grup-classe- societat.


TOT UN CAMÍ.
Comments