Etapas Educativas‎ > ‎E. Primaria‎ > ‎1º Primaria‎ > ‎

#ciències_experiències al aula!!

publicado a la‎(s)‎ 20 dic. 2015 9:07 por Maria Ferrer   [ actualizado el 20 dic. 2015 10:08 ]

Experiències didàctiques: Aprenent...ciències naturals i ciències socials!

                                                       


Aquest trimestre hem dut a terme experiències didàctiques, dintre de les àrees de ciències, on els alumnes han pogut relacionar i assolir els coneixements que hem anant  estudiat a les unitats de manera lúdica i pràctica, i a més a més, contextualitzar-los dintre d’un marc real: la VIDA mateixa, el nostre ser i el voltant.

Estudiant i “coneixent” el nostre cos varem baixar al laboratori per conéixer a un amic ja entranyable: el “Sr. Huesitos”. Amb ell, poguerem veure com és per dintre el cos humà, reconéixer i recordar els ossos que havíem aprés.

Des de casa també heu col·laborat amb aquest marc de treball: Els murals sobre els hàbits saludables, l’el·laboració de un Diagrama de Venn  sobre l’origen dels aliments  (vegetal o animal), el ninot de “taixí” de la revista dels viatges de Nora (per estudiar les articulacions, dibuixar la nostra casael diari d’Ismael i el cinema,...

I hem acabat la unitat el·laborant a classe pels nostres propis “chefs” un menú setmanal com a tasca final de la unitat, amb dinàmiques sempre de treball cooperatiu.


Finalment, i com a culmini d’aquest marc,  hem visitat un lloc emblemàtic del nostre poble: el Mercat. Allí vistàrem i poguérem veure en directe els diferents tipus d’aliments que hi podem trobar i comprar: fruiteria/verduleria,  peixcateria, carnisseria, xarcuteria…  

Comments