Etapas Educativas‎ > ‎E. Primaria‎ > ‎1º Primaria‎ > ‎

PROJECTE: Descobrim el nostre poble!! Exploradors de 1er de Primària!

publicado a la‎(s)‎ 22 mar. 2014 16:13 por Maria Ferrer   [ actualizado el 22 mar. 2014 16:19 por Webmaster iccullera ]

Dintre de l’àrea de Coneixement del Medi i seguint la motivació del centre per la innovació pedagògica, a Primer, hem dut a terme un projecte amb l’objectiu de treballar la unitat de “Els pobles i les ciutats” d’una altra manera: amb un projecte interdisciplinari.

Els objectius del projecte anaven més enllà dels continguts del tema. Hem fet possible no sols aprendre el que calia que ens marcava el llibre, sinó anar mes enllà i sobretot treballar d’una altra manera, mes lúdica i participativa, establint com a tasca final dur a terme la nostra particular “gincana”, en la que havíem de saber moltíssimes coses del nostre poble.

A la fi, ells (els alumnes), els vertaders protagonistes d’aquest projecte, han sigut capaços no sols de descobrir les característiques d’un poble/ciutat i els seus elements (carrers, barris, serveis públics,..), sinó també de conèixer el seu propi i, per tant, conèixer i valorar el seu patrimoni cultural, social i històric, professions, personatges il·lustres i la seua repercussió en la història de la ciutat; a més de poder adquirir i desenvolupar habilitats personals i socials amb la participació en activitats en grup que fomenten el treball cooperatiu.

Tots vàrem APRENDRE i GAUDIR!!     Un resultat que com dien ells....per a repetir!!!

 


Comments